Ajankohtaista

 • Yli puolet suomalaisista uskoo, ettei kaikille riitä töitä

  Yli puolet suomalaisista uskoo, ettei kaikille riitä töitä

  Yli puolet suomalaisista uskoo, ettei kaikille riitä töitä Vanhemmat nuoria skeptisempiä tulevaisuuden suhteen. Joustavuuden uskotaan olevan työn tulevaisuuden trendi. Itsensä työllistäjät tyytyväisimpiä työhönsä. #Duuerit tekivät yli kolme miljoonaa tuntia uutta työtä. Suomalaisten asenteita työelämään ja sen tulevaisuuteen liittyen kartoittanut tutkimus …Lue lisää »
 • Digitalisaatio muuttaa myös säästämistä ja lainaamista

  Digitalisaatio muuttaa myös säästämistä ja lainaamista

  Digitalisaatio muuttaa myös säästämistä ja lainaamista 20.8.2017 Tuomas Kilpeläinen, Fellow Finance Ikkunasta ulos katsomalla huomaa nopeasti, kuinka digitalisaatio on tunkeutunut kaikkialle nykypäivän yhteiskuntaan. Digitalisaatiosta puhuttaessa keskustelussa nousee yleensä aiheita kuten muuttunut kuluttajakäyttäytyminen, julkisen sektorin tehostaminen ja kustannussäästöt sekä yritysten uudet liiketoimintamallit. …Lue lisää »
 • Arjen pientä luksusta

  Arjen pientä luksusta

  Arjen pientä luksusta – helposti ja edullisesti 19.2.2016 Jani laatikainen Kuten varmasti kaikkien pienten lasten vanhempien, myös minun ja vaimoni Marian oma aikuisten aika on hivenen kortilla. Olemme kuitenkin miettineet, että eihän se väärin voi olla, että isillä ja äidillä …Lue lisää »

Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit selata avoimia työpaikkoja tai ilmoittaa avoimesta paikasta. Toimi siis heti – rekisteröityminen vie vain 3 minuuttia!
Rekisteröidy palveluun

 

Löydä vastaus kysymykseesi

Mitä ovat työnantajamaksut? Milloin palkkani maksetaan? Katso vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin tästä.
Kysyttyä

 

Ole yhteydessä

Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma–pe klo 8.30–16.00. Sähköposteihin vastaamme mahdollisimman pian.
040 192 4200
info(at)suoratyo.fi