Haluaisitko sinä lisäansioita keikkatyön tekijänä?

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Jade on tehnyt SuoraTyö.fi-palvelun kautta töitä opiskelun ohella, lomilla ja viikonloppuisin. Käytännössä se tarkoittaa, että Jade on tehnyt sähköisen työsopimuksen työn teettäjän kanssa SuoraTyö.fi-palvelussa.

Jadelle työsopimuksen tekeminen SuoraTyö.fi-palvelussa oli helppoa. SuoraTyö.fi-palvelussa työn tekijän ja työn teettäjän välille muodostuu laillinen työsuhde. Palvelun kautta myös työnantajan on ollut helppoa maksaa Jadelle palkka, sekä hoitaa kaikki muut työnantajan velvoitteet, kuten verot, sotu-maksut, eläkemaksut ja lakisääteinen työtapaturmavakuutus yhdessä ja samassa palvelussa parissa minuutissa, ilman aikaa vievää byrokratiaa.

Jade on käyttänyt SuoraTyö.fi -palvelua tehdessään töitä kuntosalilla, siivoustöihin sekä lastenhoitokeikkoihin. 

"SuoraTyö.fi-palvelussa on ollut hienoa, että mitään paperitöitä ei ole tarvinnut tehdä", Jade kiittelee. Jaden mielestä parasta on ollut se, että hän on voinut tehdä työtä, joka on sopinut juuri hänen omaan elämäntilanteeseen. 

Parasta SuoraTyö.fi-palvelun käyttäjänä on ollut, että kaikki hoitui palvelussa puolestani. Olen saanut tehdä työtä,  joka on sopinut omaan elämäntilanteeseni. 
JADE

Jaden kokemuksia Suoratyö.fi-palvelun käytöstä

Millaista keikkatyötä sinä haluaisit tehdä?

Luo itsellesi ilmainen tili SuoraTyö.fi-palveluun, jolloin työnantajalle on helppoa ja nopeaa maksaa sinulle palkka, kun tietosi löytyvät palvelusta jo valmiina. Jos palvelu ei ole työn teettäjälle tuttu entuudestaan, voit mainita siitä hänelle. 

Mikäli haluaisit lisäansioita ja etsit töitä, voit luoda itsellesi Osaajaprofiilin, ja valita sen näkymään työn teettäjille SuoraTyö.fi-palvelussa. SuoraTyö ja Oikotie Keikkatyöt tekevät yhteistyötä ja Osaajaprofiilin luot kätevästi Oikotien Keikkatyöt- palvelussa. Näin voit saada itsellesi työtarjouksia ja palkanmaksu näissä työsuhteissa tapahtuu SuoraTyö.fi-palvelun kautta.

> Tutustu Oikotie Keikkatyöt -palvelun Osaajaprofiiliin

> Lue lisää työntekijän roolista SuoraTyö.fi-palvelussa 

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta