#KelpaankoMinä – SuoraTyö mukana SuomiAreenassa heinäkuussa

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Miten digitalisaatio muuttaa työnhakua? Millaista osaamista tarvitaan lähitulevaisuudessa? Kuinka työntekijä ja työnantaja kohtaavat työn murroksessa? Miten tekoälyä voi hyödyntää oman työelämän ja osaamisen rakentamisessa?

SuoraTyö osallistuu 16.–20.7.2018 Porissa järjestettävään SuomiAreena-tapahtumaan yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Teollisuusliiton kanssa. 

#KelpaankoMinä – tarvitaanko työelämässä Tinderiä? 

SuoraTyö, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Teollisuusliitto järjestävät torstaina 19. 7. yhteisen #KelpaankoMinä – tarvitaanko työelämässä Tinderiä? -keskustelutilaisuuden SuomiAreenan BePOP-lavalla, Yrjönkatu 22.

Keskustelun aiheena on työnhaun, rekrytoinnin ja osaamisen haasteet työn murroksessa. Paneelissa pohditaan muun muassa, kuinka työn osaaja ja työnantaja kohtaavat, miten digitalisaatio muuttaa työnhakua sekä millaista osaamista tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. SuoraTyön toimitusjohtaja Jani Laatikainen on mukana keskustelussa. 

Työelämän nopean muutoksen keskellä on tärkeää huolehtia työntekijöiden osaamisesta ja työelämän turvaverkoista. 
JANI LAATIKAINEN

”Työelämän nopean muutoksen keskellä on tärkeää huolehtia työntekijöiden osaamisesta ja työelämän turvaverkoista. Olemme SuoraTyö-alustallamme huolehtineet siitä, ettei keikkatyön yleistyessä sen tekijä jää tyhjän päälle”, Jani Laatikainen sanoo.

Metropoliaa edustaa ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola ja Teollisuusliittoa puheenjohtaja Riku Aalto. Keskustelun juontaa MTV:n uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papunen

Millaista on työnhaku vuonna 2030?

Keskustelua virittämään on tuotettu kolme videota. Yhdellä videoista teköälyfirma HeadAIn perustaja, FT Harri Ketamo pohtii, millaista on työnhaku vuonna 2030 ja miten tekoäly muuttaa työnhakua, rekrytointia ja osaamistarpeita. Tiedätkö sinä, millaista osaamista lähitulevaisuudessa tarvitset?


#KelpaankoMinä – tarvitaanko työelämässä Tinderiä? -keskustelu SuomiAreenassa, BePOP-lavalla, Yrjönkatu 22, torstaina 19.7.2018, klo 11.30–12.30.

Some

Seuraa ja osallistu keskusteluun SuoraTyön some-kanavilla sekä tunnisteella #kelpaankominä

Facebook Twitter Instagram

Kerro osallistumisestasi Facebookissa #KelpaankoMinä -tapahtumasivulla

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinäkuussa Porissa. SuomiAreenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta rennosti kesäisissä tunnelmissa. Tilaisuudet ovat kaikille kävijöille avoimia ja ilmaisia. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua: musiikkia, urheilua, liikuntaa, näytelmiä. Vuonna 2017 tapahtumaan osallistui 74 000 kävijää yli 170 tilaisuuteen.

Pori Jazzin ja Porin Asuntomessujen kanssa samaan aikaan järjestettävän tapahtuman teemoja ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. SuomiAreenan mediakumppani on MTV, joten SuomiAreenan sisällöt näkyvät laajasti suorana MTV:llä ja Katsomossa.

SuoraTyö Oy
SuoraTyö on vuonna 2011 perustettu yhtiö, joka ainoana Suomessa tarjoaa kotitalouksille sekä yrityksille ja muille organisaatioille koko työsuhteen hallinnoinnin digitaalisesti. Yhdellä maksulla työnantaja hoitaa työnantajan velvoitteensa.

SuoraTyön alustan kautta maksettiin vuonna 2017 palkat yli 3,5 miljoonasta työtunnista. Kuluvana vuonna arvioidaan viiden miljoonan työtunnin rajan rikkoutuvan. Noin 200 kuntaa Suomessa käyttää SuoraTyön palvelua vammaisten henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen omistaa SuoraTyö Oy:stä 20 prosenttia.

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta