Kevät aktivoi unelmat liikkeelle – SuoraTyö.fi auttaa suunnitelmasi toteen

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Keväällä nautimme lisääntyvästä valosta! Tulevasta kesästä meitä muistuttaa myös kevätpäiväntasaus. Kevätaurinko hellii ja siirtää ajatukset kohti siivousta kaipaavia pintoja, puutarhassa puuhasteluja sekä kevään juhlia. Ehkäpä suunnittelet pientä pintaremonttia tai suurempaa toteutusta kotiisi tai mökille. Mutta miten tämän kaiken ehtisi toteuttaa – ja mahdollisimman helposti?

Meistä monet viettävät maaliskuussa talvilomaa ja lisää lomailemme pääsiäispyhinä. Maaliskuu onkin sopivasti talven ja kevään välissä, jolloin on aikaa antaa ajatusten lentää ja suunnitella myös tulevaa. Talvi alkaa olla takanapäin ja kesä siintää vielä sopivasti edessä. Huhtikuussa mietteet siirtyvät jo pihamaan tai mökin touhuihin, taikka kevätsiivouksen pariin. Energian lisääntyessä kevät on aktiivista aikaa toteuttaa myös haaveita. Mistä sinä unelmoit?

Haluaisitko helpottaa urakkaasi kevään suunnitelmien osalta? Mitäpä, jos antaisit enemmän aikaa itsellesi? Toteuttaisitko kauan haaveilemasi remontin ammattilaisen tekemänä? Moni tehtävä hoituu helpommin ja unelmat käyvät toteen, kun antaa sen parhaiten osaavan ammattilaisen käsiin.

Olipa tarpeesi teettää:
 

 • kevätsiivousta

 • ikkunanpesua

 • puutarhan kunnostustöitä

 • remonttia kotona, mökillä tai vapaa-ajan asunnolla

…hoidat kaiken tämän ja paljon muuta helposti SuoraTyö.fi-palvelun avulla.

Kenelle SuoraTyö.fi on tarkoitettu?

SuoraTyö.fi-palvelun idea lähti elävässä elämässä eteen tulleista käytännön tarpeista ja ongelmista. Palvelun taustalla olevilla neljällä kaverilla oli kaikilla tarve teettää työtä: Jani rakensi taloa, Henri remontoi ja sekä Mikko ja Sameli tarvitsivat apua lastenhoidossa. Työllistämiseen liittyvä byrokratia oli kuitenkin hankalaa, aikaa vievää ja monimutkaista. SuoraTyö.fi-palvelu kehitettiin helpottamaan kertaluonteisen tai säännöllisen keikkatyön teettämistä. 

SuoraTyö.fi-palvelun avulla teetät työtä kotona, mökillä, yrityksissä ja yhdistyksissä helposti. Työsuhteessa työn tekee palkattu työntekijä eli yksityishenkilö, jolle kotitalous, yritys tai yhdistys maksaa palkkaa. Kun maksat palkan SuoraTyö.fi-palvelun kautta sinun ei tarvitse huolehtia työnantajan velvoitteista, sillä SuoraTyö.fi tekee kaiken tämän puolestasi. 

SuoraTyö.fi-palvelun avulla teetät työtä kotona, yrityksissä ja yhdistyksissä helposti.

Miten työn teettäminen helpottuu SuoraTyö.fi-palvelun avulla?

SuoraTyö.fi-palvelun avulla meistä jokainen voi toimia helposti palkanmaksajana ja samalla kantaa kortensa kekoon Suomen työllisyyden eteen. Kun teetät keikkatyötä SuoraTyö.fi-palvelun kautta, voit olla varma, että kaikista työnantajan velvoitteista on huolehdittu. Palvelua on helppo käyttää etkä tarvitse aiempaa kokemusta palkkaamisesta ja näin saat enemmän aikaa itsellesi.

Kun palkkaat yksityisen henkilön tekemään työn, maksat vain tehdystä työstä ilman välikäsiä. Säästät siten merkittävästi rahaa, kun et maksa palvelun tuottamisesta ylimääräisiä kuluja. Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa, ja kaikki teettämäsi työ kerryttää myös kotitalousvähennystä. Työn teettäjänä voit olla huoletta - kaikki ilmoitukset siirtyvät eri viranomaistahoille automaattisesti ja työntekijäsi on vakuutettu heti työn alkaessa. Maksat palvelusta vain pienen palvelumaksun käytön mukaan. Palkansaajalle eläketurva sekä vakuutukset luovat Suomen kattavimman turvaverkon keikkatyön tekemiseen.

Miksi SuoraTyö.fi-palvelun käyttö kannattaa?

 • Säästät aikaa työllistämisen byrokratialta: Sinun ei tarvitse selvitellä työnantajan velvoitteiden viidakkoa
 • Säästät rahaa: Et maksa turhasta vaan ainoastaan tehdystä työstä
 • Voit nauttia enemmän vapaa-ajastasi, kun saat itsellesi apua
 • Voit toteuttaa pitkäaikaisiakin unelmia, kun työn teettäminen on tehty helpoksi
 • Kaikki teettämäsi työ kerryttää myös kotitalousvähennystä
 • Voit itse valita työntekijäsi, joka tekee haluamasi työn

Voit olla varma, että teettämäsi "suoratyö" kannattaa myös muille:

 • Kannat kortesi kekoon Suomen työllisyyden eteen
 • Harmaa talous vähenee
 • Työttömät työllistyvät, keikkatyön teettäminen madaltaa työttömän kuilua työllistyä uudelleen
 • Kaikesta tehdystä työstä kertyy työntekijälle eläkettä
 • Työntekijä on vakuutettu heti työtapaturman varalle
 • Palkansaajan sosiaaliturvasta on huolehdittu

Oletko vailla tekijää työllesi?

Kun etsit tekijää työllesi on Oikotie Keikkatyöt-palvelu Suomen suosituimpana lyhyiden työsuhteiden markkinapaikkana yhteistyössä SuoraTyön kanssa. Kun luot tilin SuoraTyö.fi-palveluun, voit hakea tekijöitä lukuisista osaajaprofiileista tai ilmoittaa tehtävästä työstä maksutta. 


Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön jo tänään! Ei liittymis- tai kuukausimaksuja. Maksat palvelusta vain pienen palvelumaksun käytön mukaan.


Työnhakijalle
Oikotie Keikkatyöt tarjoaa mahtavan keinon työnhakijoille tarjota omaa osaamista työn teettäjille. 
Työnhakija: Tee itsellesi osaajaprofiili!

PS. Kun teetät töitä ja maksat siitä palkkaa, saat teettämästäsi työstä myös kotitalousvähennystä. Tutustu Kotitalous työn teettäjänä -oppaaseemme. Mistä kaikesta voit saada kotitalousvähennystä?

PPS. Miksi SuoraTyö? Lue lisää SuoraTyön tarinasta.

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta