Kuinka kotitalous toimii työnantajana?

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Petri on saanut apua lapsiperheen arkeen ja kotitaloutena toiminut työnantajana keikkatyöntekijälle. Petri luonnehtii työn teettämistä SuoraTyö.fi-palvelussa ennen kaikkea joustavaksi tavaksi tehdä ja teettää työtä. Uusi työ joustaa sekä työn teettäjän että työntekijän tarpeisiin.

"Tarvitsemme uusia joustavia malleja työn teettämiseen, jotta luodaan myös uusia mahdollisuuksia tehdä työtä", hän toteaa.

Petrin perhe on hankkinut apua tavallisiin kotitalouksissa tehtäviin töihin, kuten siivoukseen, tiskaukseen, pyykin huoltoon... "Kaikkeen, mikä auttaa lapsiperheen arkea", hän kuvailee. Työn teettäminen ja kotitaloutena työnantajan roolissa toimiminen on ollut helppoa SuoraTyö.fi-palvelun kautta. SuoraTyö.fi-palvelu on huolehtinut Petrin puolesta kaikki työnantajan velvoitteet, kuten verot, sotu-maksut, eläkemaksut, sekä lakisääteisen tapaturmamaksun.

Tarvitsemme uusia malleja työntekoon, jotta luodaan myös uusia mahdollisuuksia tehdä työtä.

"Parasta on ollut SuoraTyö.fi-palvelun helppous ja se, että apua on saatu silloin, kun sitä on perheessä tarvittu," Petri lisää.

Petrin kokemuksia SuoraTyö.fi-palvelun käytöstä

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön helposti ja maksutta

SuoraTyö.fi-palveluun voit luoda kotitaloutena tai yrityksenä ilmaisen käyttäjätilin, jolloin voit palvelun kautta maksaa työn tekijälle palkan ja SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii samanaikaisesti puolestasi kaikki työnantajan velvoitteet, kuten verot, sotu-maksut, eläkemaksut, lakisääteisen tapaturmavakuutusmaksun jne. Palvelussa työn teettäjän ja työn tekijän välille muodostuu työsuhde, jolloin työ on kannattavaa ja vastuullista molemmille osapuolille.

> Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön

Työn teettäjänä saat palvelusta itsellesi valmiin laskelman kotitalousvähennystä varten. Palvelua on turvallista käyttää, sillä maksuliikennettä valvoo Finanssivalvonta. Lisäksi palvelun turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertovat myös palveluun sisältyvät vakuutusmaksut. Työn teettäjänä maksat käytännössä vain siitä ajasta, kun työtä tehdään. Tämä on ainutlaatuista ja mahdollista vain SuoraTyö.fi-palvelussa. 

> Lue lisää työn teettäjän roolista SuoraTyö.fi-palvelussa

SuoraTyö ja Oikotie Keikkatyöt yhteistyössä

SuoraTyö ja Oikotie Keikkatyöt tekevät yhteistyötä, jolloin voit etsiä työllesi tekijää Oikotie Keikkatyöt -palvelun Osaajaprofiileista SuoraTyö.fi-palvelun kautta. Mikäli olet rekisteröitynyt SuoraTyö.fi-palvelun käyttäjä, voit ilmoittaa tehtävästä työstä Oikotie Keikkatyöt -palvelussa maksutta. 

> Etsi työllesi sopiva tekijä - Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta