Lastenhoitaja oli helppo palkata ja selvisimme yhdellä maksulla - SuoraTyö.fi huolehti kaikesta muusta

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Olemme yrittäjiä ja tarvitsemme säännöllisesti lastenhoitoapua työajoistamme johtuen. Aikaisemmin saimme lastenhoitoapua sukulaistytöltä, mutta hänen opiskelemaan lähtönsä johdosta tuli ajankohtaiseksi palkata täysin ulkopuolinen lastenhoitaja.

Työllistäminen on meille tuttua, mutta silti tuntui hullulta, kuinka paljon byrokratiaa liittyy niinkin yksinkertaiselta tuntuvaan asiaan kuin lastenhoitajan palkkaamiseen.

Lastenhoitajan palkkaaminen SuoraTyö.fi-palvelun kautta oli yksinkertaista PikaPalkka-toiminnon avulla.

PEKKA 41 v. JA TIINA 42 v.
Helsinki

"Kun meillä oli mahdollisuus tutustua SuoraTyö.fi-palveluun, kokeilimme sitä innolla. Palvelu lupasi tehdä palkkaamisesta yksinkertaista ja vaivatonta."

Palkkaaminen olikin todella yksinkertaista PikaPalkka-toiminnon avulla. Kun omat ja lastenhoitajan tiedot oli syötetty, riitti että maksoi yhden maksun ja palvelu huolehti lopusta. 

Maksoimme vain yhden maksun ja palvelu huolehti lopusta.

Positiivisena yllätyksenä meille tuli myös se, että palvelun kautta palkatessa tapaturmavakuutus on voimassa heti työsuhteen alusta, ilman erillistä vaivannäköä.

Kokeile SuoraTyö.fi-palvelua jo tänään! 

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöönEi liittymis- tai kuukausimaksuja. Maksat vain käytöstä pienen palvelumaksun palkanmaksun yhteydessä. 

Tarvitsetko lastenhoitajaa?

SuoraTyö.fi-palvelun avulla maksat lastenhoitajalle palkan ja voit olla varma, että kaikista työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten veroista sekä sosiaali- ja eläketurvamaksuista on huolehdittu. Kun teetät työtä SuoraTyö.fi-palvelun avulla, työntekijäsi lakisääteinen vakuutusturva on automaattisesti kunnossa.

SuoraTyö.fi-palvelun käyttäjänä voit myös löytää lapsillesi hoitajan. SuoraTyö tarjoaa yhdessä Oikotie Keikkatyöt -palvelun kautta mahdollisuuden ilmoittaa lastenhoitajan tarpeesta maksutta tai etsiä lapsillesi hoitajan osaajaprofiilien joukosta.  

Vinkit

Mitä lastenhoitajan palkkaaminen maksaa? - Esimerkki lastenhoitajan palkkaamisen kuluista

Palkkalaskuri - Laske lastenhoitajan palkka

Kotitalous työn teettäjänä -opas - Lastenhoitajan palkkaamisesta saat myös kotitalousvähennystä

Yleisimmät kysymykset SuoraTyö.fi-palvelusta - Mikä on PikaPalkka?

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta