Osta työtä Suomesta

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Suomalaisen työn liitto pyörittää parhaillaan Osta työtä Suomeen -kampanjaa, jolla kannustetaan suosimaan suomalaista. Ajatuksena on, että ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen työpaikkoja ja siten saadaan verotuloja.

Juuri näin arvoketju toimii. Tällainen kotiinpäin vetäminen varmistaa oman yhteiskuntamme toimivuutta. Suomalaisten yritysten ja työntekijöiden verotuloilla ylläpidetään yhteistä hyvinvointiyhteiskuntaamme.

Suomalainen laatu velvoittaa

Kampanjavideoissa kadunmiehet ja -naiset kertovat suomalaisten tuotteiden korkeasta laadusta ja raaka-aineista. Myös suomalaista sisua ja asennetta kehutaan. Kun ostetaan tuotteita ja palveluja, luottamus on avainasemassa.

Kuluttaja edellyttää, että prosessit kestävät kriittisenkin tarkastelun. Suomalaiselle toisen suomalaisen työmoraali ja ylpeydellä tekeminen ovat laadun tae, eikä tarvitse epäillä vilunkia prosessien eri vaiheissa.

Näin vahva luottamus suomalaiseen työhön velvoittaa myös työn tekijöitä ja yrittäjiä. Työn tekeminen hyvin pitäisi aina olla ykköstavoite ja terveen ylpeyden aihe. Suomalainen tuote ei ole aina halvin. Edullinen se voi silti olla, sillä hinta-laatu-suhde ratkaisee.

Suomalaista työtä suoraan tekijältä

Tuotteiden lisäksi suomalaiseen laadukkaaseen työhön pääsee käsiksi myös ostamalla erilaisia palveluja ja työsuoritteita. Suomessa on paljon tekemätöntä työtä niin kotona kuin yrityksissäkin.

Olemme SuoraTyössä kehittäneet palvelun, jossa suomalaisen työllistäminen on helppoa. Samalla edistetään yhteiskunnan toimivuutta veronmaksun sekä eläke- ja muiden sosiaaliturvaa ylläpitävien maksujen kautta.

Sitkeästi elää ajatus, että työn teettäminen on byrokraattista, vaikeaa ja riskaabelia. Ja onkin, jos hoitaa työnantajavelvoitteet ”old school”-meiningillä.

Me automatisoimme työnantajuuden. SuoraTyö.fi-palvelussa velvoitteet hoituvat helposti ja työn suorittaja on kaiken aikaa upean suomalaisen, työntekijälle takaaman sosiaaliturvan piirissä. Kaikesta tehdystä työstä kertyy aina myös eläkettä, mikä käytännössä jää usein uupumaan monissa muissa tavoissa tehdä keikkatyötä.

Erinomainen suomalainen laatu näkyy työn tekemisessä, hankitaanpa sitä tuotteiden muodossa tai suoraan tekemisenä. Suomalaista työtä voit ostaa suoraan tekijältä SuoraTyö.fi-palvelun kautta.

Uskon, että tuo erinomainen suomalainen laatu näkyy työn tekemisessä, hankitaanpa sitä tuotteiden muodossa tai suoraan tekemisenä. Se voi olla remontointia, kotiapua, lastenhoitoa tai yrityksessä vaikkapa tilapäistä lisäapua.

Tekijöitä löydät SuoraTyön kumppanin Sanoman Oikotie Keikkatyöt-palvelusta. Parhaiten työllistämiseen pääset käsiksi, kun luot ilmaisen tilin SuoraTyö.fi-palveluun. Siellä kuka tahansa meistä voi ostaa työtä Suomesta.

Jani Laatikainen
toimitusjohtaja
SuoraTyö Oy

Tutustu Osta työtä Suomeen -päivän videoihin. Suomalaisen työn liitto jalkautui kadulle kysymään ohikulkijoilta "Miten kuvailisit suomalaisia tuotteita ja palveluja?"

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta