SuoraTyö.fi madalsi kynnystä ja teki palkkaamisesta helppoa

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Eero Fisk on käyttänyt SuoraTyö.fi-palvelua palkatessaan työntekijöitä kausiluonteisesti matkailualan yritykseensä, jossa työtarpeet syntyvät usein nopeasti. Palvelun monipuolisuus ja käytön helppous saavat häneltä kiitosta.

Eero Fisk on ohjelmapalveluyrittäjä Kairankutsu-perheyrityksessä. Kairankutsu on erikoistunut luonto- ja kulttuurielämysten toteuttamiseen Pyhä-Luoston Kansallispuistossa ja sen ympäristössä.

Kansainvälisellä matkailualalla työvoimatarpeet syntyvät usein nopeasti. Tämä on havaittu myös Kairankutsussa, sillä työn kausiluonteisuudesta johtuen työntekijöistä tulee usein pikainen tarve.  Eero pitää myös tärkeänä yrityksen mahdollisuutta työllistää lähialueen ihmisiä. 

SuoraTyö.fi-palvelun kautta työllistämiselle muodostui luonteva ja helppo mahdollisuus.  

– SuoraTyö.fi madalsi kynnystä palkata työntekijöitä ja teki palkkaamisesta helppoa. Työsopimukset, palkanmaksu, työnantajan lakisääteiset velvoitteet ja kaikki ilmoitukset hoituivat SuoraTyön palvelussa helposti ja nopeasti. Yrittäjänä pystyin itse keskittymään olennaiseen aikaa vievän byrokratian sijaan. Palvelu tulikin todella tarpeeseen, Eero kiittelee.

Yrittäjänä pystyin itse keskittymään olennaiseen aikaa vievän byrokratian sijaan.

EERO FISK

SuoraTyö.fi-palvelun valtteja monipuolisuus ja helppous

Eero on hyödyntänyt SuoraTyö.fi-palvelua kahdella tavalla. Hän on palkannut palvelun kautta työntekijöitä ohjelmapalveluyritykseensä sekä hoitanut ystävänsä henkilökohtaisten avustajien palkkaukseen ja työllistämiseen liittyviä asioita. Ajan säästäminen turhalta byrokratialta onkin monelle yrittäjälle ja kotitaloudelle rahan arvoinen etu.

Yksi SuoraTyö.fi-palvelun valteista on sen monipuolisuus. Palvelussa voit toimia työn teettäjänä sekä yrityksen että kotitalouden roolissa tai olla itse vastaavasti palkansaajana.

Työn teettäjä, tutustu SuoraTyö.fi-palveluun

Työn tekijä, tutustu SuoraTyö.fi-palveluun


 

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta