SuoraTyö.fi-palvelun avulla säästin remontissa 7500 euroa

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Keittiöremontti, Lattioiden laminointi ja Seinien maalaus - SuoraTyö.fi-palvelun avulla remontissa säästyi 7500 euroa

Keittiöremontti tuli ajankohtaiseksi keväällä 2014 ostettuamme 90-luvulla rakennetun omakotitalon. Keräsin tarjouksia useilta remonttifirmoilta, mutta mielestäni tarjoukset tuntuivat kalliilta. Lisäksi työt olisi päästy aloittamaan vasta viikkojen kuluttua. 

Olin aikaisemmin työllistänyt kotisiivoojan siivousringin kautta, joten suora työllistäminen ei ollut minulle vierasta. En kuitenkaan tiennyt mitä mahdollisia lisiä ja muita asioita pitää ottaa huomioon rakennustyöntekijää palkatessa.  Tuttavapiirissäni on asiantunteva kirvesmies, joka voisi tehdä remontin.

Etsiessäni tietoa siitä, mitä minun pitää ottaa huomioon rakennustyöntekijää palkatessa, löysin SuoraTyö.fi-palvelun. Palvelussa oli laskuri, jonka kautta pystyin arvioimaan kokonaiskustannuksen ennen palkkaamista. Palveluun haettiin pilottikäyttäjiä ja päätin ilmoittautua mukaan. 

Työsopimuksen teko onnistui nopeasti ja työn edistymistä oli helppo seurata. Palkanmaksu onnistui kerralla ja sain kaikki tiedot helposti kotitalous-vähennyksen hakemista varten. 

AILA, Kotitalous
Kajaani

Työllistäminen helppoa SuoraTyö.fi-palvelussa

Yllätyin siitä, kuinka helppoa työllistäminen SuoraTyö.fi-palvelun kautta lopulta oli. Palveluun rekisteröityminen oli helppoa ja työsopimuksen tekeminenkin onnistui nopeasti ja työ saatiin alkuun. Työn eteneminen ja tehdyt työ oli helppo merkitä työajanseurantaan. Palkanmaksun koittaessa hyväksyin vain tehdyt tunnit ja minulle muodostui maksettavaksi yksi maksu. Palkkaerittelyt muodostuivat automaattisesti palveluun ja työntekijä pystyi tarkistamaan palkkalaskelman heti omilla tunnuksillaan.

Aion ehdottomasti käyttää palvelua jatkossakin, sillä säästin SuoraTyö.fi-palvelun avulla 7500 euroa halvimpaan saamaani tarjoukseen verrattuna!
 

Työn päättyessä päätin vain työsopimuksen ja maksoin viimeisen maksun sekä täytin työtodistuksen kirvesmiehelle. Sain palvelusta kaikki tiedot helposti kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Aion ehdottomasti käyttää palvelua jatkossakin, sillä säästin SuoraTyö.fi-palvelun avulla 7500 euroa halvimpaan saamaani tarjoukseen verrattuna!

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta