Kuinka yritys ja tilitoimisto luovat sujuvan yhteistyön?

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Nykyiset palkanlaskentajärjestelmät eivät taivu yrityksen ja tilitoimiston keskinäiseen työnjakoon, sillä niitä ei ole suunniteltu pienempien toimijoiden tarpeisiin. 

SuoraTyö.fi on täydellinen palvelu tilitoimistojen ja yritysten sujuvaan ja joustavaan yhteistyöhön. Palvelussa yritys ja tilitoimisto voivat sopia vapaasti keskenään työnjaosta henkilöstö- ja palkkahallinnon osalta.  

SuoraTyö.fi-palvelun henkilöstöhallinta yritykselle

SuoraTyö.fi-palvelu on erinomainen valinta yritykselle, joka haluaa hoitaa palkkaamiseen liittyvät asiat helposti ja luotettavasti yhdessä palvelussa, joka on käytettävissä missä tahansa. Palkkaaminen, palkanmaksu ja työsuhteiden hallinta onnistuvat helposti ilman investointeja yhdessä palvelussa.

SuoraTyö.fi-palvelu mahdollistaa koko työsuhteen hallinnoinnin täysin digitaalisesti ja hoitaa työnantajan velvoitteet yhdellä maksulla palkanmaksun yhteydessä. Helppokäyttöinen palvelu sopii myös erityisesti niille, jotka eivät tiedä miten toimia, kun palkkailmoittaminen siirtyy 1.1.2019 alkaen Tulorekisteriin. 

Sähköinen työsopimus

 • SuoraTyö.fi-palvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Yritystietojen tallentamisen jälkeen yritys voi tehdä sähköisen työsopimuksen työntekijän kanssa. Työsopimuksen tekeminen onnistuu hetkessä.
 • Sähköiseen työsopimukseen on valittavissa tehtävään sovellettava työehtosopimus, jolloin palvelu hyödyntää sen tietoja palkanlaskennassa. 
 • SuoraTyö.fi-palveluun päivitetään jatkuvasti uusia työehtosopimusten tulkintoja, jolloin lisien laskenta toimii automaattisesti.

Työajan seuranta

 • Sähköinen työsopimus mahdollistaa myös sen, että käytössä on työajan seuranta.
 • Työntekijä ja työnantaja voivat sopia keskenään työajan kirjaamisesta palveluun.

Työntekijän näkymä

 • Työntekijällä on palvelussa näkymä omiin palkkalaskelmiin.
 • Työntekijä voi tehdä töitä samanaikaisesti useasti eri työnantajalle, jolloin palkkatiedot on nähtävissä kootusti henkilökohtaisessa näkymässä.

Oheisessa infograafissa on havainnollistettu työsuhteen elinkaari SuoraTyö.fi-palvelussa. Helppokäyttöisessä palvelussa on nopeaa asioida, kun lähes puolet työsuhteen vaiheista on täysin automatisoitu.

SuoraTyö.fi-palvelun hyödyt tilitoimistolle

Pienille ja ketterille tilitoimistoille SuoraTyö.fi-palvelun käyttöönotto tehostaa prosesseja, sillä kaikki palkanlaskentaan liittyvät toiminnot on automatisoitu työehtosopimukset mukaan lukien. Kun tilitoimistoilla on mahdollisuus keskittyä täysipainoisesti palvelemaan ihmisiä ja luomaan tuottavia henkilöstöhallinnan asiantuntijapalveluita, hyötyvät siitä kaikki osapuolet. 

Tilitoimiston ja yrityksen yhteiskäyttö - Palvelupaketit 

SuoraTyö.fi-palvelussa tilitoimistolla ja yrityksellä on erinomainen mahdollisuus hyödyntää keskenään joustavaa yhteistyön mallia ja sopia osa-alueista, joista huolehtivat. SuoraTyö.fi-palvelun avulla molemmilla osapuolilla on saatavilla oikeellinen ja ajantasainen tieto ja virheitä on helppo minimoida. Ainutlaatuinen palvelu luo myös tilitoimistolle mallin toteuttaa vapaasti yrityskohtaisia palvelupaketteja asiakkaidensa hyödyksi. Suoratyö.fi-palvelun avulla tilitoimisto voi laajentaa omaa palvelutarjontaansa.

Esimerkkejä tilitoimiston palvelupaketeista yrityksille:

 1. Yritys huolehtii työajan seurannasta palveluun työntekijän puolesta ja valtuuttaa tilitoimiston hoitamaan palkanlaskennan SuoraTyö.fi-palvelun avulla. 
 2.  Yritys antaa työntekijälle oikeuden kirjata työtunnit palveluun ja hyväksyy ne tilitoimistolle palkanmaksuun.
 3. Yritys toimittaa tuntikirjanpidosta tiedot tilitoimistolle, jolloin tilitoimisto tallentaa työtunnit SuoraTyö.fi-palvelun työajan seurantaan sekä huolehtii palkanmaksusta.
 4. Palkanmaksun lisäksi palvelu sisältää erilaisia henkilöstöhallinnan asiantuntijapalveluita. Näistä voidaan edelleen muodostaa useampia palvelupaketteja.

Palkkailmoitukset ja tulorekisteri 

SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii kaikki palkkailmoitukset ajallaan tulorekisteriin. Palvelussa on hyödynnetty tulorekisterin varmennetta, jonka avulla tieto liikkuu saumattomasti tulorekisteriin yhdellä napin painalluksella. SuoraTyö.fi-palvelu ilmoittaa tiedot tulorekisteriin laajalla tietosisällöllä. Palkkojen tulolajit tallennetaan tulorekisteriin eritellysti, mikä helpottaa yrityksen toimintaa. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse tehdä erillisiä selvityksiä esimerkiksi Kelalle erilaisia etuushakemuksia varten.

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön tänään!

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun voi tutustua maksutta. Maksat palvelun käytöstä edullisen palvelumaksun ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

LUE LISÄÄ

Kuinka SuoraTyö.fi-palvelussa hyödynnetään tulorekisterin varmennetta 

Yrittäjä – Lasketko palkkoja itse? Automatisoi palkanlaskentasi ilman investointeja

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta