Tulorekisteri tulee – SuoraTyön asiakkaana olet valmis!

arrow_back Takaisin artikkeleihin

SuoraTyö.fi-palvelun asiakkaana voit ottaa rennosti. Kaikki palkkailmoitukset siirtyvät palvelusta suoraan tulorekisteriin. Voit olla varma, että kaikki sujuu kerralla oikein. Ota siis rennosti!

SuoraTyö.fi-palvelussa voit rekrytoida työntekijöitä, tehdä työsopimukset, ottaa vakuutukset sekä maksaa palkat työntekijöillesi ja itsellesi. Voit olla varma, että kaikki sujuu palvelussa kerralla oikein.

Helppokäyttöinen palvelu huolehtii kaikki työnantajan velvoitteet ja vakuutukset puolestasi.
SuoraTyö.fi-palvelu on valmis tulorekisteriin ja siihen siirtyminen ei vaadi palvelun käyttäjältä toimenpiteitä. Palvelu välittää palkkailmoitukset tulorekisteriin yhdellä napin painalluksella työnantajan puolesta.

Tulorekisteri yksinkertaistaa palkkailmoittamisen - Reaaliaikaisuus tuo haasteet

Tulorekisteri yksinkertaistaa palkanmaksamiseen liittyviä ilmoitusmenettelyjä. Kun palkkailmoituksia lähetetään nyt monelle eri viranomaiselle, ensi vuonna tiedot siirretään keskitetysti yhteen paikkaan, tulorekisteriin, josta ne on helposti tietoja tarvitsevien saatavilla.

Ilmoitettava tietosisältö vastaa kuitenkin minimissään nykyisiä vuosi-ilmoituksen tietoja. SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii kaiken tämän ilmoittamisen tulorekisteriin, ja vielä nykyäänkin eri viranomaisille, automaattisesti. 

Myös muutokset palkkailmoituksiin välittyvät tulorekisteriin SuoraTyö.fi-palvelun kautta. Muutoksia saattaa alkuun olla myös tavallista enemmän tulorekisteriin siirtyessä, mutta ne on helppo välittää tulorekisteriin SuoraTyö.fi-palvelun avulla.

Myös palkkailmoittamisen aikataulu tuo haasteet, sillä jokainen palkka on ilmoitettava erikseen tulorekisteriin palkansaaja- ja maksukohtaisesti viiden päivän sisällä palkanmaksusta. 

SuoraTyö tarjoaa heti täydentävät tiedot - Yrittäjän arki helpottuu

SuoraTyö.fi-palvelu välittää tiedot tulorekisteriin automatisoidusti kaikkein laajimmalla tietosisällöllä. Tällaisia täydentäviä tietoja ovat mm. palkkojen tulolajit, jotka löytyvät tulorekisteristä eriteltyinä. Palkkailmoittamisen tulolajeja on 110.  

Palkkojen tulolajit tallennetaan tulorekisteriin eritellysti, mikä helpottaa myös palkanlaskennan rutiineja. Tämä merkitsee, että työnantajan ei tarvitse erikseen antaa selvityksiä etuushakemuksien liitteeksi, vaan tiedot ovat saatavilla tulorekisteristä palkansaajakohtaisesti ja maksukohtaisesti.

SuoraTyö.fi-palvelu välittää kaikki työnantajamaksut ja ilmoitukset automaattisesti eri tahoille, ja vuodenvaihteen jälkeen tiedot siirtyvät keskitetysti tulorekisteriin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että SuoraTyön asiakkaana sinun ei tarvitse tietää tulorekisteristä ja tallentaa tietoja palveluun itse. SuoraTyön asiakkaana voit luottaa, että kaikki tapahtuu tulorekisteriä varten oikein ja ajallaan, ja säästät aikaa sekä rahaa.

Esimerkki tulolajien hyödyntämisestä tulorekisteristä

Työntekijälle maksetaan palkkaa yhteensä 2 785 euroa. Palkka muodostuu normaalin kuukausipalkan (2 100 euroa) lisäksi bonuksesta (500 euroa) ja iltavuorolisästä (185 euroa). Bonus on kertynyt koko vuodelta, iltavuorolisä kolmelta päivältä ja kuukausipalkka helmikuulta.

Esimerkki tulolajeista tulorekisterissä

SuoraTyö.fi-palvelu siirtää palkkailmoitukset tulorekisteriin varmenteen avulla

SuoraTyö.fi-palvelu hyödyntää tulorekisterin varmennetta, jolloin tiedot siirtyvät tulorekisteriin rajapintoja pitkin automaattisesti palkanmaksun yhteydessä, yhdellä napin painalluksella. Tulorekisterin varmenne on parasta, mitä viranomainen voi tarjota palkanmaksun velvoitteiden hoitoon. SuoraTyö.fi-palvelussa palkanmaksu on työnantajalle helppoa ja turvallista!

LUE LISÄÄ

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön tänään!

Palvelun ottaminen käyttöön on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen voit tutustua palveluun maksutta. Maksat palvelun käytöstä edullisen palvelumaksun ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

arrow_back Takaisin artikkeleihin

Lisää aihealueelta