Kumppanit

Oikotie

Oikotie on osa Sanoma Digitalia, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille Suomen johtavat markkinapaikat asumisen, rekrytoinnin ja yleisluokitellun palveluissa. Sanoma Digitalin portfolioon kuuluvat Oikotie.fi:n lisäksi muun muassa Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Autotie.fi ja Rakentaja.fi-palvelut.

Oikotie Työpaikat on toteuttanut yhteistyössä SuoraTyön kanssa keikkatöihin keskittyvän Oikotie Keikkatyöt -markkinapaikan. Oikotie Keikkatyöt -palvelusta voi hakea keikkaluontoiselle työlle tekijää ja työnantajavelvollisuudet hoituvat kätevästi SuoraTyön palvelun kautta.

Etera

Työeläkevakuutus on osa suomalaista sosiaaliturvaa. Kaikki palkansaajat ja yrittäjät kuuluvat lakisääteisen työeläketurvan piiriin.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Etera kuuntelee asiakkaitaan ja elää mukana heidän rytmissään.

Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Eteralaiset työskentelevät yhdessä asiakkaiden kanssa suomalaisen työkyvyn edistämiseksi

Päätösvaltaa keskinäisessä yhtiössä käyttävät yhtiön osakkaat: vakuutuksenottajat, vakuutetut ja takuuosuuden omistajat.

Etera on yksi SuoraTyö Oy:n omistajista. Yhteistyössä SuoraTyö ja Etera tarjoavat ainutlaatuisen helpon tavan lakisääteisen eläketurvan hoitamiseksi.

Fennia

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Fennia tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut.

Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.

Fennia-konsernin yhtiöistä Fennia toimii keskinäisyyden pohjalta, eli asiakas on omistaja. Henki-Fennia on Fennian sataprosenttisesti omistama osakeyhtiö ja Fennia Varainhoito Oy on Henki-Fennian tytäryhtiö. Koska ulkopuolisia sijoittajia ei ole, Fennia-konsernin voittoja voidaan käyttää asiakkaiden palvelujen kehittämiseen.

SuoraTyö ja Fennia tarjoavat yhteistyössä ainutlaatuisen ja helpon tavan työsuhteen lakisääteiseen vakuutusturvan hoitamiseksi.

Lenovo

Lenovo on maailman suurin PC-tietokoneiden valmistaja ja johtava toimittaja teknologiatuotteille palvelinratkaisuista aina älypuhelimiin ja puettavaan elektroniikkaan saakka.

Lenovo on innovatiivinen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi uudenlaisia, laadukkaita ja luotettavia teknologiatuotteita sekä korkeatasoisia palveluita, jotka tarjoavat asiakkaille entistäkin kehittyneempiä ratkaisuja tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti. www.lenovo.com

Lenovo on SuoraTyön teknologiakumppani mahdollistaen ainutlaatuisen ja innovatiivisen SuoraTyö.fi-palvelun, jolla sekä työnantajat että työntekijät voivat hoitaa kaikki
palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet kuten verot, vakuutukset ja sosiaaliturvan.