Kumppanit

Suomalaista työtä tukemassa

Oikotie

Oikotie on osa Sanoma Digitalia, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille Suomen johtavat markkinapaikat asumisen, rekrytoinnin ja yleisluokitellun palveluissa. Sanoma Digitalin portfolioon kuuluvat Oikotie.fi:n lisäksi muun muassa Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Autotie.fi ja Rakentaja.fi-palvelut.

Oikotie Työpaikat on toteuttanut yhteistyössä SuoraTyön kanssa keikkatöihin keskittyvän Oikotie Keikkatyöt -markkinapaikan. Oikotie Keikkatyöt -palvelusta voi hakea keikkaluontoiselle työlle tekijää ja työnantajavelvollisuudet hoituvat kätevästi SuoraTyö.fi-palvelun kautta.

Ilmarinen

Ilmarinen on mutkaton ja ihmisläheinen eläkeyhtiö. Meiltä saat tukea työyhteisösi työkyvyn johtamiseen, kuntoutusta sekä eläkkeen. Selkeästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti, jotta sinä ja työntekijäsi voisitte hyvin. 

Ilmarinen on Suomen suurin asiakkaittensa omistama, vakavarainen ja kustannustehokas työeläkeyhtiö, jolla on alan kilpailukykyisimmät asiakashyvitykset. Lisäksi saat myös ainutlaatuiset asiakasedut työkyvyn ylläpitämiseksi, mm. mobiili- ja verkkotyökaluja sekä valmennuksia ja koulutusta. Liity sinäkin asiakkaidemme joukkoon ja tutustu etuihisi: ilmarinen.fi/tuleasiakkaaksi.

Ilmarinen on yksi SuoraTyö Oy:n omistajista. Yhteistyössä SuoraTyö ja Ilmarinen tarjoavat ainutlaatuisen helpon tavan lakisääteisen työeläketurvan hoitamiseksi.

Pohjola Vakuutus

Pohjola Vakuutus Oy on Suomen johtava vahinkovakuuttaja. Pohjola Vakuutus tarjoaa henkilö- sekä yritys- ja yhteisöasiakkailleen monipuolisen ja kattavan vakuutusturvan.

Henkilöasiakkaiden vakuuttamisen keskiössä ovat kotitalous, sen perheenjäsenet, asunto ja siihen liittyvä muu omaisuus sekä ajoneuvot. Yritysasiakkaiden palveluissa keskeisiä ovat kattavat ja monipuoliset riskienhallintapalvelut. Korvauspalvelun vahvuuksia ovat palvelun nopeus ja tehokkuus. Laajan ja kattavan yhteistyökumppaniverkoston avulla Pohjola Vakuutuksen korvauspalvelu toimii tehokkaasti.

Pohjola Vakuutuksen Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus mahdollistaa työntekijäsi nopean hoitoon pääsyn ja työhön paluun. Olemme tehostaneet työtapaturmista toipumista Pohjola Terveyden ja muiden lääkärikumppaneidemme kanssa. Vahingon sattuessa löydät helpot toimintaohjeet nopeasti Pohjola Vahinkoavusta, osoitteessa vahinkoapu.op.fi tai OP-mobiilissa.

Pohjola Vakuutus Oy on osa OP Ryhmää.

Lenovo

Lenovo on maailman suurin PC-tietokoneiden valmistaja ja johtava toimittaja teknologiatuotteille palvelinratkaisuista aina älypuhelimiin ja puettavaan elektroniikkaan saakka.

Lenovo on innovatiivinen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi uudenlaisia, laadukkaita ja luotettavia teknologiatuotteita sekä korkeatasoisia palveluita, jotka tarjoavat asiakkaille entistäkin kehittyneempiä ratkaisuja tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti. 

Lenovo on SuoraTyön teknologiakumppani mahdollistaen ainutlaatuisen ja innovatiivisen SuoraTyö.fi-palvelun, jolla sekä työnantajat että työntekijät voivat hoitaa kaikki
palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet kuten verot, vakuutukset ja sosiaaliturvan.