Eksoten ja Kymsoten henkilökohtaisen avun tiedotteet

Asiakaspalvelumme on koulutuksessa 4.-5.4.2019

Asiakaspalvelusta olemme koulutuksessa ja ylläpitämässä työhyvinvointiamme 4.-5.4.2019. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 8.4.2019.

Katso myös oheinen taulukko kysymyksineen ja vastauksineen, jotka voivat olla sinulle avuksi.

HUOM. Mikäli kysymyksesi koskee tuntilistan perille tuloa postitse voimme tarkistaa asian maantaina 8.4.
 

HETA palkankorotukset 1.3.2019 alkaen

Tuntipalkkoja on korotettu 1.3.2019 alkavasta palkkajaksosta lähtien:

Kymsote

Uudet peruspalkat:
A-ryhmä 10,75 €
B-ryhmä 11,90 €

Eksote

Uudet peruspalkat:
A-ryhmä 11,05 €
B-ryhmä 11,90 €

Tuntipalkkaa on korotettu siten, että peruspalkka on vähintään taulukon mukainen. Peruspalkkaa on kuitenkin korotettu vähintään 0,07 €. Peruspalkan päälle on lisäksi huomioitu mahdolliset kokemuslisät, jolloin henkilökohtainen tuntipalkka on suurempi.

Yleisimpiä vastauksia ja kysymyksiä

Kysymys Vastaus Todennäköisin syy
En ole saanut palkkaani lainkaan / Työntekijäni ei ole saanut palkkaansa

Lähetä sähköpostiviesti osoitteseen palkat@suoratyo.fi, jossa kerrot että et ole saanut palkkaasi tai työntekijäsi ei ole saanut palkkaansa. Selvitystyötä auttaa, mikäli lähetät viestissä sekä työnantajan, että työntekijän nimen ja osoitteen. Parhaiten autat selvitystyötä mikäli voit liittää viestiisi kuvan tai kopion viimeisimmästä palkkaerittelystä tai työsopimuksesta.

HUOM! Ethän lähetä koskaan henkilötunnusta osana sähköpostia. Voit peittää henkilötunnuksen osan viestistäsi.

Jokin palkanmaksuun tarvittava tieto puuttuu SuoraTyöltä tai se on saapunut liian myöhään.

Asiakaspalvelumme odottaa edelleen vastauksia lukuisiin selvityspyyntöihin, joita olemme lähettäneet edelliselle palveluntuottajalle tai kotikuntaasi. 
Ennakonpidätys on toimitettu väärin

Lähetä verokorttisi tai muutosverokorttisi meille sähköpostilla osoitteeseen palkat@suoratyo.fi tai postitse osoitteeseen:

SuoraTyö Oy, Tunnus 5021175, 00003 VASTAUSLÄHETYS
 

Saamassamme ennakonpidätystiedossa on virhe. Tammikuu 2019 maksetaan vielä vuoden 2018 verokortilla, joiden tiedot on meille toimittanut edellinen palveluntuottaja.
Palkka on virheellinen     Lähetä sähköpostiviesti osoitteseen palkat@suoratyo.fi, jossa kerrot että palkkaasi on virheellinen / työntekijäsi palkka on virheellinen. Lisäksi kuvaa virhe mahdollisimman tarkasti. Selvitystyötä auttaa, mikäli lähetät viestissä sekä työnantajan, että työntekijän nimen ja osoitteen. Parhaiten autat selvitystyötä mikäli voit liittää viestiisi kuvan tai kopion viimeisimmästä palkkaerittelystä tai työsopimuksesta.

HUOM! Ethän lähetä koskaan henkilötunnusta osana sähköpostia. Voit peittää henkilötunnuksen osan viestistäsi.
Saamamme tieto palkasta tai siihen kuuluvista kokemuslisistä on ollut virheellinen.
En ole saanut palkkalaskelmaa    

Suosittelemme palkkalaskelman tilaamista sähköpostiin. Voit tilata palkkalaskelman jatkossa sähköpostiisi lähettämällä pyynnön siitä asiakaspalveluumme osoitteeseen palkat@suoratyo.fi. 

Jos palkkalaskelma on lähetetty sähköpostitse, tarkistathan myös roskapostin.

Mikäli palkka on saapunut tilille, niin palkkalaskelma on matkalla. Palkkalaskelmat on postitettu siten, että niiden Postin palvelulupauksen mukaan tulisi ehtiä postilaatikkoihin ennen palkkapäivää.

Postin kuljetusviivästys

Meille toimitettu postiosoite ei ole enää voimassa.
En tiedä onko tuntilistani tullut perille Jos olet lähettänyt tuntilistasi sähköpostilla osoitteeseen palkat@suoratyo.fi, on se tullut perille.
En tiedä paljonko minulle on kertynyt lomapäiviä Lomatietojen tuonti järjestelmään on meillä vielä kesken. Suurin osa lomatiedoista on kuitenkin jo tallennettu, ja loput tallennetaan huhtikuun aikana. Lomasaldon näet omasta palkkalaskelmastasi.