SuoraTyö.fi-palvelu
säännölliseen ja tilapäiseen työllistämiseen

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

SuoraTyö.fi-palvelu kaikkeen työn teettämiseen

Helppokäyttöinen SuoraTyö.fi-palvelu sopii kaikille, jotka maksavat palkkoja satunnaisesti tai säännöllisesti. Markkinoiden monipuolisin palvelu ei vaadi investointeja tai aiempaa osaamista työntekijän palkkaamisesta. SuoraTyö.fi on täydellinen työnantajan palvelupaketti, jossa kaikki tarvittavat palvelut ja vakuutukset ovat yhdessä paikassa. Palvelun käyttöönotto onnistuu hetkessä ja se huolehtii kaikki ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi. SuoraTyö.fi-palvelussa löytyy tarvittaessa työajan tai projektin seurantaan työkalu, jonka tietoja palvelu hyödyntää automaattisesti palkanlaskentaan.

Yrityksille

Yrityksille

SuoraTyö.fi-palvelu on erityisen joustava ja sopii toimialoille, jotka työllistävät esimerkiksi keikkatyön tekijöitä säännöllisesti tai kausiluonteisesti. Palvelu skaalautuu yrityksen tarpeen mukaan ja soveltuu satunnaisesti palkkaa maksavien lisäksi vakituisesti palkkaa maksaville yrityksille.
Kotitalouksille

Kotitalouksille

Kotitaloudet maksavat palkan kätevästi tilapäisen työn teettämisestä, kuten lastenhoidosta tai remonttityöstä, jolloin palvelu laskee täydellisen raportin kotitalousvähennystä varten. Myös kotitaloudet voivat palkata työntekijöitä säännöllisempään, toistuvaan työhön, kuten lastenhoitoon.

Tilitoimistolle

Tilitoimistoille

SuoraTyö.fi-palvelu tuo kustannustehokkuutta tilitoimistojen palkanlaskentaan ja mahdollistaa saumattoman yhteistyön yrityksille ja tilitoimistoille. Tilitoimistoille vapautuu näin enemmän aikaa laajentaa omaa palvelutarjontaansa. 

Näin helposti SuoraTyö.fi-palvelu toimii

1. Maksa palkka helposti ja turvallisesti SuoraTyö.fi-palvelussa

SuoraTyö.fi-palvelussa työntekijän palkkaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Kun olet luonut sähköisen työsopimuksen, käytössäsi on työajan seuranta. Samasta palvelusta saat myös helposti otettua kaikki tarvittavat vakuutukset. Palvelu huomioi automaattisesti eri työehtosopimuksen tulkinnat, jolloin palkanmaksun lisien laskenta sujuu oikein.

SuoraTyö.fi-palvelussa hoidat työntekijän palkkaamisen ja palkanmaksun nopeasti:
 1. Teet sähköisen työsopimuksen
 2. Otat helposti eläke- ja tapaturmavakuutuksen
 3. Työajanseurannassa voit seurata tehtyjä työtunteja
 4. Maksat palkan sekä viranomais- ja vakuutusmaksut: Palvelu hoitaa kaiken maksuliikenteen puolestasi yhdellä maksulla ja ilmoittamisen tulorekisteriin.

2. SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii kaikki työnantajan velvoitteet puolestasi ja ilmoittamisen tulorekisteriin

SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii kaikista työnantajan maksuista ja niiden ilmoittamisesta.

Näitä palkan lisäksi maksettavia työnantajan velvoitteita ovat:
 • työeläke- ja tapaturmavakuutusmaksut
 • sosiaaliturvamaksu
 • työttömyysvakuutusmaksu
 • ryhmähenkivakuutus
 1. Työntekijällä on palvelussa aina eläke- ja työtapaturmavakuutus. Voit ottaa vakuutukset helposti suoraan palvelusta. 
 2. SuoraTyö.fi-palvelu veloittaa työntekijän palkasta automaattisesti ennakonpidätyksen, TyEL-maksun ja työttömyysvakuutusmaksun.
 3. Palvelu lähettää työntekijälle palkkalaskelman palkanmaksun jälkeen.
 4. SuoraTyö.fi-palvelu huolehtii kaiken ilmoittamisen tulorekisteriin automaattisesti. 

3. Työsuhteiden hallinta ja raportointi kirjanpitoon yhdessä palvelussa

SuoraTyö.fi-palvelu tarjoaa kaikille yrityksille mahdollisuuden omaan henkilöstö- ja työaikajärjestelmään. Työajanseurannassa työnantaja ja työntekijä pitävät helposti kirjaa tehdyistä työtunneista tai seuraavat urakan edistymistä.

Koko työsuhteen elinkaaren hallinta palkkaamisesta työsopimuksen päättämiseen onnistuu kätevästi yhdessä palvelussa. Lisäksi SuoraTyö.fi-palvelussa on kattava Raportointi-osio kirjanpitoa varten. Kotitaloustyönantajille palvelu tekee valmiin raportin kotitalousvähennystä varten.

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön ennen työn alkamista.

Helppokäyttöisen SuoraTyö.fi-palvelun käyttöönotto onnistuu muutamassa minuutissa.

 1. Palvelun käyttöä varten luot itsellesi tilin, johon tarvitset vain sähköpostiosoitteen.
 2. Tämän jälkeen tunnistaudut palveluun pankkitunnuksilla. Yritykset tekevät myös Suomi.fi-asiointivaltuutuksen.
 3. Tunnistautumisen jälkeen tallennat vakuutustiedot Vakuutukset-osiossa. Saat otettua palvelusta nopeasti eläke- ja tapaturmavakuutuksen, mikäli sellaisia ei entuudestaan ole. Vakuutuskumppaneina ovat Ilmarinen ja Pohjola Vakuutus. SuoraTyö.fi-palvelussa on ainutlaatuisen helppo ja turvallinen vakuutuspaketti: Vakuutuksien ottamisesta ei aiheudu sinulle kustannuksia, vaan maksat niistä ainoastaan palkanmaksun yhteydessä toteutuneen palkkasumman mukaan, ilman minimi- tai ennakkomaksuja.
 4. Maksa palkka ja sivukulut SuoraTyö.fi-palvelussa verkkopankkisi kautta.

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön helposti!

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista kaikille. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun voi tutustua maksutta. Maksat palvelun käytöstä edullisen palvelumaksun ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

Tilapäisille työnantajille palvelun PikaPalkka®-toiminnon käyttö on maksutonta. SuoraTyö pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilapäisellä työnantajalla tarkoitetaan työn teettäjää, joka maksaa palkkoja alle 8 502 € puolessa vuodessa (vuonna 2019, vuonna 2018: 8 346 € / 6 kk).

Asiakastarina: SuoraTyö.fi madalsi kynnystä ja teki palkkaamisesta helppoa

Kairankutsu on ohjelmapalveluyritys, joka on erikoistunut luonto- ja kulttuurielämysten toteuttamiseen. Kansainvälisellä matkailualalla työvoimatarpeet syntyvät usein nopeasti. SuoraTyö.fi-palvelun avulla työllistämiselle muodostui luonteva ja helppo mahdollisuus.

   

SuoraTyö.fi-palvelu madalsi kynnystä palkata työntekijöitä ja teki palkkaamisesta helppoa. Työsopimukset, palkanmaksu, työnantajan lakisääteiset velvoitteet ja kaikki ilmoitukset hoituvat helposti ja nopeasti. Yrittäjänä pystyn itse keskittymään olennaiseen aikaa vievän byrokratian sijaan.


Eero Fisk, yrittäjä, Kairankutsu


LUE LISÄÄ