Joka päivä on paras
– Tulla töihin SuoraTyölle!

Ura SuoraTyöllä

SuoraTyö on uudenlaista ajattelua edustava ohjelmistojen kehittäjä, jonka toiminnan intohimona on sujuva työsuhteiden hallinta, palkanmaksu ja tyytyväiset työntekijät. Palvelujemme avulla muutetaan suomalaista työelämää ravistelemalla perinteistä ohjelmistokehitystä ja palkanlaskennan rutiineja. SuoraTyö sijoittui suomalaisten teknologiayritysten Fast50-kasvulistalle tammikuussa 2020.

Keitä ovat asiakkaamme?

Asiakkaitamme ovat henkilökohtaisten avustajien työnantajat, julkishallinnon toimijat sekä suuret yritykset ja avustajakeskukset. SuoraTyö on alansa johtava toimija Suomessa ja kehittämällämme SuoraTyö.fi-alustalla maksetaan kymmeniä tuhansia palkkoja joka kuukausi.

Tule työkaveriksi!

Etsimme jatkuvasti uusia mahtavia työkavereita nopeasti kasvavaan joukkoomme. Oma-aloitteisuus sekä periksiantamattomuus ovat meillä verissä, ja samaa toivomme myös sinulta! Meillä on säännöllinen tarve erityisesti kehittäjille, mutta myös muun osaamisen kasvattaminen on jatkuvasti ajankohtaisempaa kasvavassa yrityksessämme.

Avoimet työpaikat

Tärkein päätösvalta on aina koko tiimillä – Myös sinulla!

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mainiot työkaverit. Meillä on ketterän kehityksen ilmapiiri luonnollisesti huumorilla höystettynä. Panostamme koulutukseen ja tuemme itseoppimista, jotta pysyt aallonharjalla nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Haluamme luoda työntekijöillemme joustavat olosuhteet tukeaksemme eri elämäntilanteita ja olosuhteita. SuoraTyöllä tärkein päätösvalta on aina koko tiimillä!

Tervetuloa joukkoon!

Jani Laatikainen, perustaja, SuoraTyön toimitusjohtaja

Jani Laatikainen, toimitusjohtaja

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
  • Vapaat kädet tehdä ja viedä kehitystä yhdessä eteenpäin
  • Viihtyisät toimitilat jokinäkymin
  • Mahdollisuus vaikuttaa miten, missä ja millä välineillä työsi teet
  • Suomalainen kasvuyritys
  • Erinomaiset terveysedut

Tutustu SuoraTyöläisiin

Kysyttävää työnhausta SuoraTyölle?

Kuinka haen paikkaa SuoraTyöllä?

Voit hakea suoraan avoimiin paikkoihimme. Löydettyäsi kiinnostavan tehtävän, lähetä hakemuksesi CV:n kera. Tee mahdolliset ennakkotehtävät tai esittele aikaansaannoksesi.


Haluaisin suorittaa harjoittelun Suoratyöllä. Onko se mahdollista?

On mahdollista! Olet koulunpenkillä, mutta koodaaminen tuntuu jo siltä omalta hommalta? Vai lähestytkö maalisuoraa ja kaipaisit paikkaa tehdä lopputyön? Työtehtäviä on palvelimien sekä tietokantojen huolehtimisista käyttöliittymäkoodaukseen ja kaikkea siltä väliltä. Tarvitsemme kuitenkin näyttöä kyvyistäsi, joten CV:n lisäksi kerro mahdollisesta softaprojektistasi.

Harrastuneisuus ja omat projektisi ovat se, millä erotut eduksesi. Odotamme, että omaat intohimon koodaamiseen ja haluat oppia uutta. Aiempi ohjelmointikokemus vaaditaan ainakin harrastuneisuuden osalta, mutta välttämätöntä ei ole osata nimenomaan webbikoodausta.

Työsopimuksen alku ja kesto määritetään opiskelujesi mukaan. SuoraTyöllä arvostamme töitä ja sen tekijöitä. Lupaamme sinulle asianmukaisen palkan ja uskomme työntekemisen vapauteen. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa meillä osa-aikaisena.

Olen kiinnostunut työskentelemään SuoraTyöllä, mutta avoinna ei ole minulle sopivia paikkoja. Mitä teen?

Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Kasvamme sekä Oulussa että Helsingissä ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista työkavereista. Lähetä meille avoin hakemus.