Tilitoimisto – Tee palkanlaskennasta kannattavaa liiketoimintaa 

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

SuoraTyö mahdollistaa tilitoimistoille ja yrityksille joustavan yhteistyön pilvipalvelussa

SuoraTyö tarjoaa palkanmaksuun ja työsuhteiden hallintaan helppokäyttöisen kokonaisratkaisun yhdessä palvelussa. SuoraTyö.fi on pilvipalvelu, joka mahdollistaa erityisesti pienille ja ketterille tilitoimistoille tehokkaan, asiakasystävällisen ja kannattavan liiketoiminnan, kun kaikki palkanmaksuun liittyvä on automatisoitu. Palvelu huolehtii myös palkkailmoittamisen tulorekisteriin automaattisesti.

Perinteiset järjestelmät eivät taivu yrityksen ja tilitoimiston keskinäiseen työnjakoon eikä järjestelmiä ole suunniteltu pienempien toimijoiden tarpeisiin. SuoraTyö.fi-palvelu sopii kaikille yrityksille ja palvelun yhteiskäyttö on helppoa ja joustavaa usean käyttäjän kesken. 

Yrityksille joustava yhteistyö asiakkaan kanssa

1.    Joustava yhteistyö asiakkaan kanssa

SuoraTyö.fi on täydellinen palvelu tilitoimistojen ja yritysten sujuvaan ja joustavaan yhteistyöhön. Palvelu tarjoaa kaikille yrityksille mahdollisuuden omaan henkilöstö- ja työaikajärjestelmään, jonka työnjaosta yritys ja tilitoimisto voivat sopia vapaasti. Koko työsuhteen elinkaaren hallinta palkkaamisesta työsopimuksen päättämiseen onnistuu kätevästi yhdessä palvelussa.

Tee yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänelle sopiva palkanlaskentapaketti

Odotukset työsuhteen hallintaan liittyvän kokonaisuuden kehittämiselle ovat kasvaneet tulorekisterin myötä. Nykyisten käytäntöjen mukaan toimittaessa työnantajuuteen liittyvät kustannukset paisuvat ja asiakkaan saama lisäarvo vähenee. Palkanlaskentaa ei kuitenkaan voi tehokkaasti irrottaa työsuhteen muista elementeistä. SuoraTyö.fi-palvelussa työsuhteiden hallinta ja palkanmaksu ovat merkittävä osa pakettia.

SuoraTyö.fi-palvelu skaalautuu vapaasti, joten voit rakentaa asiakkaasi kanssa juuri hänelle sopivan palkanlaskentapaketin. 

Esimerkiksi: Työnantaja yrityksessä voi luoda työsopimuksen, työntekijä kirjata tunnit ja tilitoimisto hoitaa palkanmaksuprosessin. Kirjanpitoa varten on saatavilla täydellinen kirjanpitoraportti. 

Työsuhteen hallinta SuoraTyö.fi-palvelussa

Sähköinen työsopimus
Palvelussa voi tehdä sähköisen työsopimuksen työntekijän kanssa, joka onnistuu hetkessä. Sähköiseen työsopimukseen on valittavissa tehtävään sovellettava työehtosopimus.

Työajan seuranta
Sähköinen työsopimus mahdollistaa myös työajan seurannan. Työntekijä ja työnantaja voivat sopia keskenään työajan kirjaamisesta palveluun.

Työntekijän näkymä
Työntekijällä on palvelussa näkymä omiin palkkalaskelmiin. Työntekijä voi tehdä töitä samanaikaisesti useasti eri työnantajalle, jolloin palkkatiedot on nähtävissä kootusti henkilökohtaisessa näkymässä. 

Tehokasta palkanlaskentaa

2. Tehokasta palkanlaskentaa kustannukset minimoiden 

Automatisoitu palkanlaskenta säästää aikaasi

 • SuoraTyö.fi-palvelun täysin automatisoitu palkanlaskenta säästää aikaa, sillä kaikki työnantajan velvoitteet on automatisoitu yhdeksi maksuksi. Palvelu huomioi automaattisesti eri työehtosopimuksen tulkinnat, jolloin palkanmaksun lisien laskenta sujuu oikein. 
 • Yhdellä suoritteella palvelu huolehtii palkanmaksun lisäksi viranomais- ja vakuutusmaksut sekä tiedot tulorekisteriin. 
 • Lisäksi SuoraTyö.fi-palvelussa on kattava Raportointi-osio kirjanpitoa varten.

SuoraTyö.fi-palvelussa palkan lisäksi maksettavia työnantajan velvoitteita, eli viranomais- ja vakuutusmaksuja ovat:
•    työeläke- ja tapaturmavakuutusmaksut
•    sosiaaliturvamaksu
•    työttömyysvakuutusmaksu
•    ryhmähenkivakuutus

Samasta palvelusta saa helposti otettua kaikki tarvittavat vakuutukset. Työntekijällä on palvelussa aina eläke- ja työtapaturmavakuutus. SuoraTyö.fi-palvelu veloittaa työntekijän palkasta automaattisesti ennakonpidätyksen, TyEL-maksun ja työttömyysvakuutusmaksun. Palvelu välittää työntekijälle palkkalaskelman.

Ajantasainen palvelu varmistaa työsi onnistumisen

 • Pilvipalvelu mahdollistaa paikasta riippumattoman työskentelyn.
 • Ajantasainen palvelu auttaa minimoimaan virheet ja varmistaa, että tieto on oikeellista jokaiselle käyttäjälle. 
 • Palvelussa on hyödynnetty tulorekisterin varmennetta, jonka avulla tieto liikkuu saumattomasti tulorekisteriin yhdellä napin painalluksella. Tiedot tulorekisteriin ilmoitetaan laajalla tietosisällöllä, jolloin palkkojen tulolajit tallennetaan tulorekisteriin eritellysti.
 • Ei investointeja, aina ajantasaiseen järjestelmään ei tarvitse tehdä omia päivityksiä.
   
Tilitoimistolle palkanlaskenta kilpailueduksi

3. Muuta palkanlaskenta kilpailueduksi

SuoraTyö.fi-palvelun avulla tilitoimistoile vapautuu enemmän aikaa laajentaa omaa palvelutarjontaansa ja luoda lisäarvoa asiakkaalle. SuoraTyö tehostaa palkanmaksun prosessia ja tukee matkaasi HR-asiantuntijaksi. Kun tilitoimistoilla on mahdollisuus keskittyä täysipainoisesti palvelemaan ihmisiä ja luomaan kokonaisvaltaisempaa palvelua, hyötyvät siitä kaikki osapuolet ja luo sinulle kilpailuetua.

SuoraTyö.fi palvelu tilitoimiston käyttöön

Tilitoimisto: Näin otat SuoraTyö.fi-palvelun käyttöön

Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin palvelulla, joka tekee työn teettämisen ja palkanmaksuprosessin helpoksi ja vapauttaa aikaa liiketoiminnan kannalta olennaisimpaan. 
SuoraTyö.fi-palvelun käyttöönottoa ja käyttövaltuushallintaa kehitetään jatkuvasti yhdessä tilitoimistoasiakkaiden kanssa, jotta voimme palvella  asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Palvelun käyttöönotto onnistuu helposti. Toimi tilitoimistona seuraavien ohjeiden mukaan:

 1. Pyydä asiakastasi rekisteröitymään SuoraTyö.fi-palveluun ja lisäämään yrityksensä tiedot. Rekisteröitymiseen asiakas tarvitsee vain sähköpostiosoitteensa. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitaan asiakkaalta vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla sekä tarkistamme hänen oikeutensa edustaa yritystä suomi.fi-palvelusta. 
 2. Yrityksen edustaja lisää palveluun niiden henkilöiden sähköpostiosoitteet, jotka haluaa valtuuttaa hoitamaan yrityksensä palkanmaksun.
 3. Kun tilitoimiston edustajana saat vahvistuksen asiakkaaltasi, jatka rekisteröitymään sähköpostiosoitteellasi, joka on tallennettu palveluun asiakkaasi toimesta.
 4. Tilitoimiston kirjanpitäjänä voit nyt kirjautua palveluun yrityksesi valtuuttamana. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitsemme vielä tunnistautumisesi verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen kaikki on valmista!

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön helposti!

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista kaikille. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun voi tutustua maksutta. Palvelun käytöstä veloitetaan palvelumaksu ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.