DevOps Engineer

Oulu

Olet jo palvelukehityksen ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Maistuuko nykyinen työ kenties puulta, ja intohimo tekemiseen on kadoksissa? Vai olisiko muuten vain maisemanvaihdos paikallaan?


SuoraTyö on uudenlaista ajattelua edustava ohjelmistojen kehittäjä. SuoraTyö kehittää ja ylläpitää SuoraTyö.fi -palveluja. Palvelujemme avulla muutetaan suomalaista työelämää hyödyntämällä uudenlaista yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä yhdistettynä viimeisimpään ohjelmistoteknologiaan.

Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, julkishallinnon toimijat sekä yritykset ja yhdistykset. SuoraTyö on alansa johtava toimija Suomessa ja kehittämällämme SuoraTyö-alustalla maksetaan tuhansia palkkoja kuukaudessa.


Etsimme kokenutta DevOps-tekijää - Ehkä juuri sinua!

Emme aseta vaatimuksia mihinkään tiettyyn teknologiaan. Meille on tärkeintä, että omaat oikeasti intohimoa ja halun oppia uutta. Palvelimien ja palveluiden kanssa säätäminen on sinulle se juttu, joka tuntuu hommalta mitä todella haluat tehdä. Pidät erilaisten työkalujen ja automaation pystyttämisestä, sekä seuraat alan tapahtumia mielenkiinnolla.

Mitä odotamme sinulta?

Henkilönä haluat syventyä tekniseen osaamiseen ja uskot vahvasti ajatukseen, että uralla eteneminen voi tapahtua myös erilaisten johto-/päällikkö-/yms-titteleiden sijaan olemalla se luotettavin kaveri, joka saa homman kuin homman tehdyksi.

Hyvä!  Näihin asioihin mekin uskomme ja pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme heidän tarvitsemansa puitteet tähän kehitykseen. Oma-aloitteisuus sekä periksiantamattomuus on meillä verissä, niin se pitää olla myös sinulla!

Sujuva Suomen kielen puhe- ja kirjoitustaito on välttämätöntä, kun kehitämme kuitenkin suomenkielisiä palveluita.

Eduksi luetaan kokemus jo nyt käytössämme olevista teknologioista, kuten:

 • Linux
 • OpenStack
 • MySQL Galera Clusters
 • Docker (ja muut container teknologiat)
 • Container Orchestration (Swarm, Kubernetes, Mesos,  yms)
 • Git / Gerrit
 • Jira
 • Continuous Integration (Jenkins)
 • Continuous Delivery (In House)
 • Infrastruktuurin automaatio
 • Testausautomaation työkalut (TestCafe, Robot Framework, Yksikkötestauksen työkalut)


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme viihtyisän työympäristön jokinäköalalla ja kivat työkaverit. Koulutamme sinua tarpeen mukaan alussa ja tulevaisuudessa.

Alun kasvukipumme olemme jo läpikäyneet ja olemme vahvasti kasvava yritys matkalla suuruuteen. Työsopimuksemme ovat aina toistaiseksi voimassaolevia, määräaikaisuudet ja palkattomat harjoittelut joudut etsimään muualta.

SuoraTyöllä arvostamme töitä ja sen tekijöitä. Työstä maksetaan asianmukainen palkka ja uskomme myös työntekemisen vapauteen. Haluamme luoda olosuhteet, jotka tukevat työntekijöidemme erilaisia elämäntilanteita ja olosuhteita.

Asut matkan päässä Oulusta ja haluaisit tehdä osan viikosta kotoa? Miksipä ei! Haluat muuttaa Ouluun? Kyllä me sinut tänne siirretyksi saamme meidän kustannuksellamme, älä huolehdi.


Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevalla lomakkeella! Hakemuksen mukana tulisi olla ainakin CV tai linkki mistä vastaavat tiedot löytyvät. Mukaan voit laittaa muitakin liitteitä, joilla voit osoittaa kykysi.

Hae työpaikkaa

Ei pakollinen
Ei pakollinen
Ei pakollinen