Junior Web & Service Developers: Kesätyö 2019

Oulu, Helsinki

Haemme kesälle 2019 työuraansa aloittavia koodareita webbi- ja palvelukehitykseen. 

SuoraTyö on uudenlaista ajattelua edustava ohjelmistojen kehittäjä. SuoraTyö kehittää ja ylläpitää verkkopohjaisia SuoraTyö.fi-palveluja. Palvelujemme avulla muutetaan suomalaista työelämää hyödyntämällä uudenlaista yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä yhdistettynä viimeisimpään ohjelmistoteknologiaan. 

SuoraTyö on yrityksenä alun kasvukivut läpikäynyt ja vakaasti kasvava yritys. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, julkishallinnon toimijat sekä yritykset ja erilaiset yhdistykset. SuoraTyö on alansa johtava toimija Suomessa!

Avoimet tehtävät

Oulu
UI/front-end, back-end, devops/tools & testaus

Helsinki
UI/front-end

Odotamme sinulta

Sinulla on todellista intohimoa koodaamiseen ja halu oppia uutta. Oma-aloitteisuus sekä periksiantamattomuus ovat meillä verissä, ja niin se pitää olla myös sinulla! Emme odota alan työkokemusta, mutta haluaisimme nähdä sinussa polttavaa innostusta ohjelmointiin tai muutoin verkkopalveluja kohtaan. Näemme aina potentiaalia ihmisissä, joilla on esimerkiksi omia koodausprojekteja, vaikka ne eivät olisikaan suoraan verkkopalveluihin liittyviä. 

Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa, koska palvelummekin on suomenkielinen. Tuntemus käyttämistämme teknologioista on hyödyksi, muttei välttämättömyys. Emme halua jumittua ikuisiksi ajoiksi vain tiettyihin teknologioihin, emmekä halua työntekijöidemmekään näin tekevän.

Käyttämiämme teknologioita ovat: 

  • PHP7 / Symfony2
  • HTML5 / CSS3 / SCSS
  • JavaScript / React / Redux 
  • Node.js
  • Webpack
  •  HTTP/REST
  • MySQL
  • Docker
     

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle palkallisen kesätyön ja sen päätyttyä sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa opiskelujesi ehdoilla. Saat oman tutorin ja kivat työkaverit, jotka auttavat sinua syventymään järjestelmiemme saloihin. Työpaikkasi on lähellä Oulun keskustaa jokinäköalalla tai Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työkoneesi on yhteistyökumppanimme Lenovon avustuksella parhainta mahdollista. 

Kesän jälkeen saat joustavuutta työntekoon myös opiskelujen ohella, sillä esimerkiksi etätöiden tekeminen on meille kaikille arkea. Useat meistä ovat aloittaneetkin työelämän opiskelujen ohella, joten me kyllä löydämme työlle ja opiskelulle hyvän kultaisen keskitien. SuoraTyöllä haluamme luoda olosuhteet, jotka tukevat työntekijöidemme erilaisia elämäntilanteita ja olosuhteita.

Tarvittaessa saat myös erinomaisen mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen. Meillä ei tehdä asiakasprojekteja ja päättötyösi ei ole kiinni minkään toisen asiakasyrityksen armeliaisuudesta, vaan aihe kyllä löydetään jonkin kokonaisuuden toteuttamisesta, vaikka AI-tutkimukseen asti. Palvelukehityksemme on täysin omissa käsissä ja mahdollisuutemme eri alueilla ja tasoilla ovat niin moninaiset, että oikeasti mielekäs aihe päättötyölle löydetään helposti.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi 17.3. mennessä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse rekry@suoratyo.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.9. asti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisesti tilanteesi mukaan. 

Liitä hakemuksesi mukaan CV, LinkedIn-profiili tai muuta näyttöä, mistä saamme selville kokemuksesi. Muista mahdollinen Github-profiilisi tai muu tekninen harrastuneisuuden näyttö, koska ne ovat aina niitä arvokkaimpia meriittejä. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jani Anttila .

Hae työpaikkaa

Ei pakollinen
Ei pakollinen
Ei pakollinen