Palkanlaskennan asiakaspalveluhenkilö

Oulu

Oletko sinä palkanlaskentataitoinen ja hyvät asiakaspalvelutaidot omaava henkilö kasvavaan asiakaspalvelun tiimiimme? Kaipaatko normaalia palkanlaskentaa haastavampaa työtä? Olethan ennen kaikkea hyvä tyyppi?

SuoraTyö on uudenlaista ajattelua edustava ohjelmistojen kehittäjä. SuoraTyö kehittää ja ylläpitää SuoraTyö.fi-palveluja. Palvelujemme avulla muutetaan suomalaista työelämää hyödyntämällä uudenlaista yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä yhdistettynä viimeisimpään ohjelmistoteknologiaan.

Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, julkishallinnon toimijat sekä yritykset ja erilaiset yhdistykset. SuoraTyö on alansa johtava toimija Suomessa ja kehittämällämme SuoraTyö.fi-alustalla maksetaan tuhansia palkkoja joka kuukausi.

Etsimme palkanlaskentataitoista henkilöä dynaamiseen ja kasvavaan asiakaspalvelutiimiimme.

Työtehtäviä on monipuolisesti laidasta laitaan: puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, ohjeistusta, erilaisten asioiden selvittelyä ym. Vankka työkokemus ja soveltuva koulutus on yksi keino vakuuttaa meidät, mutta ei välttämättömyys. Jos työkokemusta ei vielä ole montaa vuotta karttunut, mutta olet nopeasti oppiva henkilö, pääset silläkin jo pitkälle.

Odotamme sinulta 

Asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi odotamme sinulta perusosaamista palkanlaskennasta sekä osaat sujuvasti käyttää tietokoneita ja erilaisia tietojärjestelmiä. Työnantajavakuutus- ja muiden yritysasioiden ymmärrys lasketaan vahvaksi eduksi.

Sinnikkyys, joustavuus ja huumorintaju auttavat sinua päivittäisessä työssäsi. Saat itsellesi virtaa, kun voit olla avuksi ja mukana tekemässä parasta palvelukokemusta asiakkaalle. Lisäksi sujuva suomen kielen puhe- ja kirjoitustaito on meille välttämätöntä, koska asiakkaamme ovat pääosin suomenkielisiä.  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Oulussa jokinäköalalla ja kivat työkaverit. Meillä on rento tekemisen meininki. Koulutamme sinua tarpeen mukaan niin alussa kuin tulevaisuudessa. Alun kasvukipumme olemme jo läpikäyneet ja olemme vahvasti kasvava yritys matkalla suuruuteen.

SuoraTyöllä arvostamme töitä ja sen tekijöitä. Työstä maksetaan asianmukainen palkka ja uskomme myös työntekemisen vapauteen. Haluamme luoda työntekijöillemme olosuhteet, jotka tukevat heidän erilaisia elämäntilanteitaan ja olosuhteita. 

Työsopimus alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on määräaikainen syyskuun 2019 loppuun asti. 

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 8.2.2019 mennessä. Hakemuksen mukana tulisi olla ainakin se CV sekä palkkatoiveesi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Tomi Vähäkuopus keskiviikkona 30.1.2019 klo 13.00 – 15.00, numerosta 040-192 4200

Hae työpaikkaa

Ei pakollinen
Ei pakollinen
Ei pakollinen