Senior Developer

Oulu

Olet jo palvelukehityksen ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Maistuuko nykyinen työ kenties puulta, ja intohimo tekemiseen on kadoksissa? Vai olisiko muuten vain maisemanvaihdos paikallaan?

SuoraTyö on uudenlaista ajattelua edustava ohjelmistojen kehittäjä. SuoraTyö kehittää ja ylläpitää SuoraTyö.fi -palveluja. Palvelujemme avulla muutetaan suomalaista työelämää hyödyntämällä uudenlaista yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä yhdistettynä viimeisimpään ohjelmistoteknologiaan.

Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, julkishallinnon toimijat sekä yritykset ja erilaiset yhdistykset. SuoraTyö on alansa johtava toimija Suomessa!


Etsimme kokenutta web-koodaria – Ehkä juuri sinua!

Meillä ei ole vaatimuksia tiettyyn teknologiaan. Sen sijaan odotamme, että sinulla on oikeaa intohimoa koodaamiseen ja halu oppia uutta. Meillä ei ole tapana jumittua ikuisiksi ajoiksi vain tiettyihin teknologioihin, joten tätä emme toivo myöskään sinulta. 


Mitä odotamme sinulta?

Uskot vahvasti ajatukseen, että uralla eteneminen voi tapahtua myös erilaisten johto-/päällikkö-/ym. titteleiden sijaan olemalla se luotettavin kaveri, joka kyllä saa homman kuin homman tehdyksi. Hyvä, sillä niin uskomme mekin ja pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme heidän tarvitsemansa puitteet tähän kehitykseen. 

Oma-aloitteisuus sekä periksiantamattomuus on meillä verissä, niin se pitää olla myös sinulla! Sujuva Suomen kielen puhe- ja kirjoitustaito on välttämätöntä, kun kehitämme kuitenkin suomenkielisiä palveluita. 

Eduksi luetaan kokemus jo nyt käyttössämme olevista teknologioista, kuten:

  • PHP7
  • Symfony2
  • HTML5 / CSS3 / SCSS
  • JavaScript / React / Redux
  • Node.js
  • HTTP/REST
  • MySQL
  • Docker
     

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme viihtyisän työympäristön jokinäköalalla ja kivat työkaverit. Koulutamme sinua tarpeen mukaan alussa ja tulevaisuudessa. Alun kasvukipumme olemme jo läpikäyneet ja olemme vahvasti kasvava yritys matkalla suuruuteen. Työsopimuksemme ovat aina toistaiseksi voimassaolevia, määräaikaisuudet ja palkattomat harjoittelut joudut etsimään muualta. 

SuoraTyöllä arvostamme töitä ja sen tekijöitä. Työstä maksetaan asianmukainen palkka ja uskomme myös työntekemisen vapauteen. Haluamme luoda olosuhteet, jotka tukevat työntekijöidemme erilaisia elämäntilanteita ja olosuhteita.

Asut matkan päässä Oulusta ja haluaisit tehdä osan viikosta kotoa? Miksipä ei! Haluat muuttaa Ouluun? Kyllä me sinut tänne siirretyksi saamme, älä huolehdi.
 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevalla lomakkeella! Hakemuksen mukana tulisi olla ainakin CV tai linkki mistä vastaavat tiedot löytyvät. Mukaan voit laittaa muitakin liitteitä, joilla voit osoittaa kykysi. Jäämme odottamaan hakemustasi!

Hae työpaikkaa

Ei pakollinen
Ei pakollinen
Ei pakollinen