SuoraTyö.fi-palvelu yrityksille

Palkanmaksu, työsuhteiden hallinta ja työnantajan velvoitteet yhdessä palvelussa

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

 • 1. Palkkaa työntekijä ja maksa palkka helposti

  Olit sitten yksinyrittäjä, ensimmäistä kertaa palkkaa maksava, tilapäistä työvoimaa tarvitseva, tai jo säännöllisesti palkkoja maksava, onnistuvat palkkaaminen ja palkanmaksu muutamassa minuutissa yhdellä maksulla. 
 • 2. SuoraTyö.fi huolehtii kaikki työnantajan velvoitteet puolestasi

  Samassa palvelussa voit palkata työntekijöitä, tehdä työsopimukset, ottaa vakuutukset sekä maksaa palkat työntekijöillesi ja itsellesi. Helppokäyttöinen palvelu huolehtii kaikki työnantajan velvoitteet puolestasi. Sinun ei tarvitse huolehtia maksuista ja ilmoituksista eri paikkoihin, vaan SuoraTyö.fi-palvelu hoitaa ne automaattisesti, myös tulorekisteriin. Voit olla varma, että kaikki sujuu palvelussa kerralla oikein.
 • 3. Kaikille yrityksille sopiva palvelu skaalautuu tarpeen mukaan

  SuoraTyö.fi-palvelu tarjoaa kaikille yrityksille mahdollisuuden omaan henkilöstö- ja työaikajärjestelmään. Palvelu skaalautuu joustavasti tarpeen mukaan. Voit käyttää palvelua säännöllisen tai tilapäisen työn teettämiseen. 

SuoraTyö.fi-palvelu automatisoi yrittäjän arjen uudelle tasolle

SuoraTyö.fi-palvelu yrityksille on täydellinen palvelukokonaisuus hallinnoida työntekijän palkkaamista ja työnantajavelvoitteita. Palvelussa yrittäjälle kuuluvat perinteiset prosessit on automatisoitu, jolloin säästät aikaasi ja voit keskittyä olennaiseen.

 1. Pienessäkin yrityksessä henkilöstöhallinnan palvelut voidaan hoitaa nopeasti itse ilman investointeja. 
 2. Yhdellä palvelumaksulla hoidat palkanmaksun lisäksi kaikki työnantajan velvoitteet, kuten vakuutukset, sosiaaliturvamaksun ja ennakonpidätyksen.
 3. Palvelu huolehtii kaikki maksut ja ilmoitukset puolestasi, myös tulorekisteriin. Sinä selviät tästä kaikesta yhdellä palvelumaksulla palkanmaksun yhteydessä.
 4. SuoraTyö.fi-palvelussa työntekijällä on kaikissa työsuoritteissa eläke- ja tapaturmavakuutus. Työntekijäsi on vakuutettu heti. Vakuutuskumppaneina palvelussa ovat Ilmarinen ja OP Vakuutus.

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön helposti! Palveluun tilin luominen on ilmaista. 

SuoraTyö-tilin luominen ei velvoita sinua mihinkään, vaan voit tutustua palveluun maksutta ilman sitoutumista. Maksat palvelun käytöstä edullisen palvelumaksun ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

Asiakastarina: SuoraTyö.fi madalsi kynnystä ja teki palkkaamisesta helppoa

Kairankutsu on ohjelmapalveluyritys, joka on erikoistunut luonto- ja kulttuurielämysten toteuttamiseen. Kansainvälisellä matkailualalla työvoimatarpeet syntyvät usein nopeasti. SuoraTyö.fi-palvelun avulla työllistämiselle muodostui luonteva ja helppo mahdollisuus.

   

SuoraTyö.fi-palvelu madalsi kynnystä palkata työntekijöitä ja teki palkkaamisesta helppoa. Työsopimukset, palkanmaksu, työnantajan lakisääteiset velvoitteet ja kaikki ilmoitukset hoituvat helposti ja nopeasti. Yrittäjänä pystyn itse keskittymään olennaiseen aikaa vievän byrokratian sijaan.



Eero Fisk, yrittäjä, Kairankutsu