SuoraTyö.fi-palvelu yrityksille

Palkkaaminen, palkanmaksu ja työsuhteiden hallinta helposti yhdessä palvelussa ilman investointeja

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward

 • 1. Palkkaa työntekijä ja maksa palkka helposti yhdellä maksulla

  Olit sitten yksinyrittäjä, ensimmäistä kertaa palkkaa maksava, tilapäistä työvoimaa tarvitseva, tai jo säännöllisesti palkkoja maksava, onnistuvat palkkaaminen ja palkanmaksu muutamassa minuutissa yhdellä maksulla. Helppokäyttöinen palvelu huolehtii kaikki työnantajan velvoitteet ja vakuutukset puolestasi. Sähköinen työsopimus on valmis hetkessä.
 • 2. Helppokäyttöinen SuoraTyö.fi on täydellinen yrittäjän palvelupaketti

  Samassa palvelussa voit rekrytoida työntekijöitä, tehdä työsopimukset, ottaa vakuutukset sekä maksaa palkat työntekijöillesi ja itsellesi. Työntekijäsi on vakuutettu heti. Sinun ei tarvitse huolehtia maksuista ja ilmoituksista eri paikkoihin, vaan SuoraTyö.fi-palvelu hoitaa ne automaattisesti. Voit olla varma, että kaikki sujuu palvelussa kerralla oikein.
 • 3. Kaikille yrityksille sopiva palvelu skaalautuu tarpeen mukaan

  SuoraTyö.fi-palvelu tarjoaa kaikille yrityksille mahdollisuuden omaan henkilöstö- ja työaikajärjestelmään. Palvelu skaalautuu joustavasti tarpeen mukaan. Suuryritykset hoitavat palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon samalla helppokäyttöisyydellä kuin yksittäisiä palkkoja maksavat pien- ja mikroyritykset. 

SuoraTyö.fi-palvelu automatisoi yrittäjän arjen uudelle tasolle

Pienelle yritykselle palkkaaminen on usein vaativa prosessi. SuoraTyö.fi-palvelu tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen ja tehokkaaseen henkilöstö- ja työaikajärjestelmään. Nyt pienissäkin yrityksissä henkilöstöhallinnan palvelut voidaan hoitaa itse ja edullisesti ilman investointeja.

Mikäli olet aiemmin maksanut palkat itse ilman omaa sähköistä palkanhallintajärjestelmää tai käyttänyt tilitoimistoa, voit nyt hoitaa palkkaamisen rutiinit todella helposti ja tehokkaasti. Myös tilitoimistot voivat hyödyntää SuoraTyö.fi-palvelua.

Yrityksen henkilöstö- ja palkkahallinta 2030-luvulle

 • SuoraTyö.fi-palvelu tarjoaa käyttöösi monipuolisen ja tehokkaan henkilöstö- ja työaikajärjestelmän.
 • Kun olet tehnyt sähköisen työsopimuksen, käytössäsi on työajan seuranta.
 • Palveluun päivitetään jatkuvasti uusia työehtosopimusten tulkintoja, jolloin lisien laskenta toimii automaattisesti.
 • Työntekijällä on pienissäkin työsuoritteissa eläke- ja työtapaturmavakuutus. Voit ottaa vakuutukset helposti suoraan palvelusta. Vakuutuskumppaneina ovat Ilmarinen ja OP Vakuutus.
 • Palvelu huolehtii kaiken palkkailmoittamisen puolestasi eri tahoille, ja vuodenvaihteen jälkeen tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen.

Kaikki tämä on mahdollista yhdessä palvelussa, yhdellä edullisella palvelumaksulla.

SuoraTyö.fi madalsi kynnystä ja teki palkkaamisesta helppoa

Kairankutsu on ohjelmapalveluyritys, joka on erikoistunut luonto- ja kulttuurielämysten toteuttamiseen. Kansainvälisellä matkailualalla työvoimatarpeet syntyvät usein nopeasti. SuoraTyö.fi-palvelun avulla työllistämiselle muodostui luonteva ja helppo mahdollisuus.

   

SuoraTyö.fi-palvelu madalsi kynnystä palkata työntekijöitä ja teki palkkaamisesta helppoa. Työsopimukset, palkanmaksu, työnantajan lakisääteiset velvoitteet ja kaikki ilmoitukset hoituvat helposti ja nopeasti. Yrittäjänä pystyn itse keskittymään olennaiseen aikaa vievän byrokratian sijaan.Eero Fisk, yrittäjä, Kairankutsu

Ota SuoraTyö.fi-palvelu käyttöön tänään!

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun voi tutustua maksutta. Maksat palvelun käytöstä edullisen palvelumaksun ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.

Ota palvelu käyttöön! arrow_forward